news

8 octombrie 2013

LORD OF THE DANCE, din nou la Bucuresti!

Cu un show nou si o coregrafie si mai spectaculoasa, Lord Of The Dance revine la Bucuresti in primavara anului viitor! Cea mai cunoscuta trupa de dans irlandez va ajunge in capitala pe 14 martie, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj. Spectacolul de la Bucuresti este organizat de Project Events.

30 septembrie 2013

Trupa Scorpions revine la Bucuresti !

Veste buna pentru fanii Scorpions! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania – Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock’n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania! Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

25 septembrie 2013

Cargo – a 5a dimensiune

Pe data de 2 octombrie, CARGO vine la The Silver Church Club. Va fi concert live, vor fi piese vechi si noi, va fi, asa cum este definit acest eveniment, „A 5-a dimensiune”.

19 septembrie 2013

Gala Folk you ! Florian Pittis – Bucuresti – editia a 3-a

Pe 20, 21 şi 22 septembrie, pe strada Fraceză, din Centrul Vechi, începând cu ora 18:00 se va scrie povestea celei de-a treia ediţii de Bucureşti a Festivalului Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă!

25 iulie 2013

Gala Folk you ! Florian Pittis – Vama Veche

La începutul lunii august, de joi până duminică (1-4 august 2013), de la ora 18:00, Festivalul Folk You! Florian Pittiş se va auzi din nou de pe plaja din Vama Veche. Cea de-a noua ediţie, organizată de Asociaţia “Mişcarea de Rezistenţă”, îi aduce pe scenă pe Viţa de Vie, Cristi Minculescu, maestrul Gheorghe Zamfir, Zdob şi Zdub, Paula Seling Band, Vama, Taxi, Nicu Alifantis şi alte nume impunătoare ale folk-ului românesc.

01 iulie 2013

Garana Jazz Festival 2013 – editia a XVII-a

Festivalul de Jazz de la Garana va avea loc in perioada 11-14 iulie si reuneste o serie de artisti importanti ai scene de jazz de la noi si de afara. Scena se afla inainte de intrarea in Garana / Wolfsberg, la aproximativ 50 de km de Resita.